Lördag morgon

Skrivet 2012-06-17 Klockan 23:14:33

Tog jag och några vänner en tur i skogen, en skön start på dagen, vart en bättre tid men känner jag inte är nöjd vill ja bättre tid.

Kanske jag skulle ta och springa efter mitt löpar schema igen får om det blivit någon skillnad.

Å lite bilder...



Bilder

Skrivet 2012-06-17 Klockan 23:07:07

Från mina dagar i Högbo Bruk....




5 km

Skrivet 2012-06-13 Klockan 19:19:59

Vart det igår, jag sprang ett varv tyckte tiden var så dålig så jag tog ett var till, då vart tiden ännu sämre och jag vet ju varför , jag springer ensam och ger upp då lätt fast jag egentligen orkar mer.

Blir så less på mig själv, att jag inte ger järnet som jag borde göra om jag vill se några resultat!



 

 



Resultatet

Skrivet 2012-06-13 Klockan 19:14:25

Av dagens bak av fröknäcke frökex men jag gjorde fel tror jag eftersom jag tog alltihop på en plåt dom vart jätte tjocka inte alls tunna som dom ska vara, jag gör om gör rätt nästa gång :) man måste misslyckas ibland också !







Här ska bakas

Skrivet 2012-06-10 Klockan 12:34:15

Haha sprang runt på affären och leta saker som jag inte hade en aning om hur dom såg ut, men hitta dom till slut, tror jag iaf att jag hitta rätt :)

Ja då sätter jag igång då !



1 varv till

Skrivet 2012-06-10 Klockan 11:58:46

Med sällskap!
vart lite bättre tid iaf :)


 

 

 

 



Fan

Skrivet 2012-06-10 Klockan 11:00:10

Jag ger bara upp när jag springer
ensam, bättre med sällskap så man peppar varann, vet inte hur många gånger jag stanna eller gick idag, jag har verkligen dålig sjävdiciplin helt klart!

Kanske jag tar en runda till ikväll om jag får sällskap :) imorgon är jag borta på utb då blir det vilodag, tänkte springa tisdag innan frukost om det finns någonstans att springa där.






Skön start...

Skrivet 2012-06-09 Klockan 10:07:35

På dagen en (skön) tur i skogen, klart den var skön men min dagsformen var inte bra direkt väldigt trött i benen idag.

Det var i vilket fall jätte skönt nästan för varmt tur jag inte hade så mycket kläder på mig. Bjuder på lite bilder, svårt att knäppa på sig själv!




Igentligen...

Skrivet 2012-06-08 Klockan 19:39:03

Är min blogg rätt tråkig, jag har liksom inte det där skrivandet i mig som vissa har.
Tanken med min blogg är att den ska handlar om hur jag ska ta mig från soffan till ett sundare liv, skriva om mina motgångar och framgångar se skillnaden från förr med både tid och bilder.

Jag känner verkligen att jag har kommit igång med träningen nu, eftersom jag sitter här en fredag kväll och funderar på att bege mig ut på en löpartur i skogen, fast det regnar och är kallt. Hade det vart förr skulle jag ha suttit här och ätit massa snac och druckit läsk som vanligt.

En annandag idag när jag handlade hade det kommit en ny choklad en mörk med cocos mums, jag la den i vagnen men kom sen att tänka på det är ingen annan i familjen som äter, då blir det att jag äter upp hela själv, inte bra så jag la tillbaka den nån annan får köpa den :P

Det jag ville komma till är att jag tänker till lite mer än förr, dock har jag problem att äta mat med motta när det är buffé ex, som till veckan när jag ska på utb i två dagar och bo på hotell det kommer bli en utmaning helt klart . Nån slags matmissbrukare är jag helt klart, måste jobba med mig själv så jag ska klara detta på ett och annat sett :)

Trevlig fredag kväll på er!




Kvällens tur

Skrivet 2012-06-07 Klockan 22:39:20

I bilder ikväll vart det en tur på cykeln vid Ljusnan så skönt väder ute och vattnet var spegelblankt :)

Imorgon funderar jag på vila och ta en löpar runda på lördag morgon innan frukost !

 

 

 

 

image description

 

 

 



Härligt !

Skrivet 2012-06-07 Klockan 00:47:19

Jätte skön löpar runda ikväll, person bästa under 20 minuter äntligen, men dock tror jag inte kommer klara det nästa gång, det beror helt på hur dagsformen är, tydligen en heldag men shopping och Mc Donalds är tydligen en bra grund ;P Haha.

Jag hade helt enkelt tur! Nu har jag kommit igång med springandet är det fax att börja träna resten av kroppen på annat sätt, mage rumpa lår och armar. Har ju en del appar på telefonen som verkar helt ok, ska testas å självklart kommer ni få veta vad jag tycker om det.

 

Lite bilder från kvällens tur...




 

 

 

image description

 

 

 



Vet inte

Skrivet 2012-06-05 Klockan 00:11:01

Vilket pass i ordningen det är nu, men känner mig nöjd med mig själv att jag tar mig iväg gång på gång det som drar är ju skogen, lugnet, friheten och kunna göra det bättre för varje gång!

Ikväll var mina ben som bly men tog mig runt iaf ingen kanon tid, men jag gav inte upp fast det var tok jobbigt. Det är mycket jobbigare att trippa på tå än att springa som jag gjorde innan.






Seriös

Skrivet 2012-06-02 Klockan 10:01:02

Känner man sig när man kliver upp lördag morgon beger sig på en löpar runda när det är 3 grader varmt och det regnar.

Men ett väldigt skönt väder att springa i bara man kommer iväg, träden i skogen räddar en från det mesta regnet.

Det bästa sprang min runda på personligt rekord och det är det jag utgår ifrån. En annan sak sprang hela rutan på "tå" gick bra i stället för hela foten, får se hur kroppen mår imorgon.

En fundering vart är Sommaren?







Fredagar på jobbet

Skrivet 2012-06-02 Klockan 09:53:57

Blir vi bjudna på en sallads buffé där det finns det mesta att välja på så gott och varje onsdag får vi frukost buffé lite vardags lyx!

 






Skulle vilja ha.... eller iaf prova...

Skrivet 2012-06-01 Klockan 12:51:15


FiveFingers






FiveFingers Komodo Sport LS - Multisportmodellen med snabb-snörning

Komodo sport LS - Passar alla typer av fötter! 
Med snabbsnörningen reglerar man enkelt hur tajt man vill att de ska sitta åt.  
 

Passar perfekt för styrketräning och löpning! 

Sulan ger bra kontakt med underlaget och perfekt grepp på olika typer av underlag. De är framtagna för Cross-training/ Fitness men fungerar till många andra aktiviteter där man vill ha barfotakänsla. Ut och spring, hoppa, gymma, paddla mm. De sitter skönt runt hälen och kardborreband på ena sidan hjälper att justera efter dina önskemål. Komodo är modellen för dig som vill göra lite av allt men har höga krav på känsla. Materialen suger inte åt sig vatten. De är alltså fortsatt mycket lätta även om de blir blöta. Innersulan är konstruerad utan sömmar och är mjuk och skön mot foten.



Ni hittar dom här !



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se