Igentligen...

Skrivet 2012-06-08 Klockan 19:39:03

Är min blogg rätt tråkig, jag har liksom inte det där skrivandet i mig som vissa har.
Tanken med min blogg är att den ska handlar om hur jag ska ta mig från soffan till ett sundare liv, skriva om mina motgångar och framgångar se skillnaden från förr med både tid och bilder.

Jag känner verkligen att jag har kommit igång med träningen nu, eftersom jag sitter här en fredag kväll och funderar på att bege mig ut på en löpartur i skogen, fast det regnar och är kallt. Hade det vart förr skulle jag ha suttit här och ätit massa snac och druckit läsk som vanligt.

En annandag idag när jag handlade hade det kommit en ny choklad en mörk med cocos mums, jag la den i vagnen men kom sen att tänka på det är ingen annan i familjen som äter, då blir det att jag äter upp hela själv, inte bra så jag la tillbaka den nån annan får köpa den :P

Det jag ville komma till är att jag tänker till lite mer än förr, dock har jag problem att äta mat med motta när det är buffé ex, som till veckan när jag ska på utb i två dagar och bo på hotell det kommer bli en utmaning helt klart . Nån slags matmissbrukare är jag helt klart, måste jobba med mig själv så jag ska klara detta på ett och annat sett :)

Trevlig fredag kväll på er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se