Dagarna bara går...

Skrivet 2013-09-18 Klockan 16:51:05

Idag är det onsdag och igår tisdag, som alltid om hösten startar gympan å jag var där gjorde mitt första pass som idag resultera i träningsvärk, men det är skön värk, dock har jag rätt ont i benhinnorna och i högra vaden, så igentligen skulle jag behöva vila, men rädd att komma av mig eftersom jag kommit igång så bra nu.

Snart en månad sen jag satte igång på riktigt, frågan är om jag tappat nåt i vikt jag glömde ju mäta mig vid starten. Det återstår att se, kul om man skulle se må resultat, känns iaf dom magen har minskat lite.

Maten i veckan har vart bra, dock inte idag, hade ingen lunch med mig och onsdagar serveras det frukost på jobbet, så idag har jag ätit macka till frukost lunch, bättre än inget kanske, men känns inte rätt, men jag vart mätt.

Måste hitta nåt bra recept på svamp soppa, det är ju galet gott



Helgen

Skrivet 2013-09-15 Klockan 18:48:14

Denna helg har vart toppen, har hunnit med så mycket känns det som. Både måsten umgåtts och mys.

Igår började jag dagen med en tur i skogen, gick 1,5km sen joggade jag 2,5 km, det gick så där, men skönt att komma iväg.

Fick ett tips igår om jogg/löpar kurser, fick veta att det startar en 2 oktober. Den har jag anmält mig på fick även med mig en kompis, det ska bli kul och spännande för att se om det blir någon skillnad.

Senare på dagen tog jag med barnen till lek och cykelparken, vi hade med oss fika, det var invigning så det var massor av barn och vuxna, det var riktigt trevligt.

Sen var det kalas dax på badhuset, fullt ös i 2 timmar. Barnen hade bestämt sig för att sova hos kompisar, så jag fick egentligs bara så där, eftersom mannen i huset var iväg på sitt håll, så umgicks jag med brudarna och massa bäbisar och god mat!

Lite bilder....



Nya tag...

Skrivet 2013-09-13 Klockan 20:08:18

Nu tänkte jag prova blogga igen, för att föra dagbok över mat och träning, för att motivera mig själv och andra .

Jag tog min första tur i skogen den 22 augusti och gjort några vändor sen dess. Har inte förbättra mig så mycket som jag skulle vilja, men jag det är bättre än inget.

Jag försöker tänka på vad jag äter, undviker kolhydrater och kör LCHF på mitt vis, vet inte om jag kan kalla det de igentligen, men jag äter riktigt smör grädde och försöker undvika socker och äter mer protein. Har inte druckit dricka på några veckor faktiskt, dricker bara vatten.

Igentligen tror jag det bästa Lchf är när man äter helt utan mjölk produkter.
Utan gluten borde nog vara tror jag.

Skulle satt upp mål, men inget slutmål, det sluta illa sist, jag måste ändra hela mitt mat beteende och ändra livsstil jag kan leva med.

Nu kör vi ett 👣 i taget 👊





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se