Lite nyttigare mycket godare

Skrivet 2014-02-27 Klockan 21:31:28

  
Lite nyttigare toast, igentligen är det keso plättar, la ihop två med ost och skinka i mellan.

Så här gör du:
Mixa 2 ägg 275g keso 1.1/2 msk fiberhusk lite salt. Stek ca 4 plättar och lägg i ost,skinka lite dionsemap på en och lägg över den andra, bus rnkelt, detta är för två personer, bara att halvera om man vill göra bara en.

Dagens träning, promenad på lunchen.

Nu ikväll var det gruppträning, man körde två och två, man skulle börja med 20 sidohop sedan 5 burpiees sen 20 situps sen 5 burbiees igen, sen var det 20 knäböj med hantel och avsluta med 10 armhävningar, jag kan verkligen inte göra det, varken på knän eller vanligt! Iaf detta skulle vi köra 10 varv allså fem var, när detta var klart var det dax för 20 situps sen var det 10 armhävningar 20 sido situps med hantel och slutligen kissande hunden med benet rakt ut. Galet jobbigt men kul, när dom andra stretchade så fortsatte vi att köra övningarna, har nästan slutat att stretcha helt, behöver det i te, får inte ont, gör det ibland för det är skönt.

I helgen ska vi nog göra en repris på förra helgens träning, intevall löpning och tabata träning.  

Jag jobbar i helgen, kommer vara en galen helg på macken Stockholms veckan är slut och resten av Sverige ska upp till fjällen, kommer vara mycket att göra men kul. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se